Hi Magnum fan,

Goed om je te zien. Magnum werkt samen met de internationale NGO 100WEEKS om de vrouwen in cacaogemeenschappen uit Ivoorkust, die een cruciale rol spelen bij het produceren van de heerlijke cacaobonen die worden gebruikt in onze Magnum-chocolade, verder te ondersteunen.

Doneer geld, verander een leven

...

Magnum en 100WEEKS startten hun samenwerking in 2020 met de Pleasure Imagined-campagne, die 200 vrouwelijke cacaoboeren kon ondersteunen om inkomen te generen door middel van projecten die aansluiten op hun passie. Op Internationale Vrouwendag kondigt Magnum haar commitment aan om tegen 2025, 5.000 vrouwen in cacaogemeenschappen in Ivoorkust te empoweren. Dit zal mede tot leven worden gebracht met behulp van belangrijke samenwerkingen zoals Magnum en 100WEEKS, door de vrouwelijke cacaoboeren te voorzien van wekelijkse mobiele betalingen, evenals ondernemers- en financiële trainingen. Door toegang te krijgen tot deze diensten kunnen deze vrouwen investeren in en duurzaam levensonderhoud ontwikkelen, waardoor hun leven ten goede verandert.

Daarom heeft MagnumAWA by Magnum gelanceerd om licht te werpen op en te helpen bij het inzamelen van extra donaties voor de vrouwelijke cacaoboeren binnen het netwerk van Magnum. Door hier te doneren, kunt u deze vrouwen steunen via het directe en onvoorwaardelijke geldoverdrachtsprogramma van 100WEEKS, dat een significante verandering in hun dagelijks leven zal brengen.

Lees hier meer over AWA by Magnum: awabymagnum.com

We houden u op de hoogte van onze positieve impact.

Doe mee en doneer vandaag nog.